Tandartspraktijk Van Rij Mondzorg Veenendaal & Scherpenzeel

TrioClear™

Wilt u iets laten doen aan de stand van uw tanden, maar het liefst zo min mogelijk zichtbaar? Dan is de doorzichtige beugel van TrioClear™ iets voor u. De weg naar een mooie glimlach en recht gebit is in veel gevallen oncomfortabel en zelfs pijnlijk. Gelukkig is dat niet nodig. De onzichtbare beugels van TrioClear™ ziet u niet, voelt u amper en zijn comfortabel in gebruik.

U heeft geen last van etensresten of een gevoelige mond. Dat maakt de weg naar een zelfverzekerde glimlach vele malen plezieriger. Voor volwassenen maakt dit de stap naar een beugel kleiner. Met het TrioClear™ werkt u naar een mooie glimlach toe, met behulp van ultradunne, doorzichtige hoesjes ofwel aligners om de tanden. 

Deze aligners vervangt u om de 7 dagen  voor een nieuwe. Telkens als u een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal uw gebit geleidelijk – stapje per stapje, week na week – verschuiven naar de gewenste positie. In tegenstelling tot de traditionele slotjesbeugel wordt er gebruik gemaakt van slimme software voor een volledig persoonlijke en digitale behandelplanning. Deze software stelt ons in staat om vooraf het eindresultaat aan u te kunnen laten zien. De afgelopen jaren hebben er vele ontwikkelingen plaatsgevonden binnen deze techniek, waardoor het tegenwoordig mogelijk is om grote afwijkingen te behandelen. Wereldwijd zijn er al meer dan 5 miljoen mensen behandeld met deze beugels.

van_RIJ_MONDZORG
VAN_RIJ_MONDZORG-2

Specificaties