Tandartspraktijk Van Rij Mondzorg Veenendaal & Scherpenzeel

Tandarts Veenendaal

Zoekt u een tandarts in Veenendaal? Tandartspraktijk Van Rij Mondzorg Veenendaal bevindt zich centraal gelegen aan de Kanaalweg 14 in Veenendaal. Voor de tandartspraktijk is er voldoende gratis parkeergelegenheid.
De tandartspraktijk in Veenendaal heeft zeven behandelkamers waar ons team van tandartsen, onze mondhygiënistes en de preventie-/balie-/tandartsassistentes u voorzien van de beste zorg.

Team tandarts Veenendaal

Onze tandartsen staan graag voor u klaar in onze tandartspraktijk in Veenendaal. Ze zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Zij voldoen aan de registratienormen die aangeven dat zij bevoegd en bekwaam zijn. Zo maakt Van Rij Mondzorg de beste tandheelkundige zorg voor jong en oud bereikbaar.

Dit is waarom klanten kiezen voor Van Rij Mondzorg

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen! Ben je nog geen klant bij onze tandartspraktijk in Veenendaal? Schrijf je dan hier eenvoudig in. 

Tandartspraktijk in Veenendaal

Onze huisregels bij een bezoek aan de tandarts in Veenendaal

Graag vragen wij onze (potentiële) patiënten om de huisregels door te lezen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de werkwijze van onze tandartspraktijk in Veenendaal. Voor vragen kunt u uiteraard een mail sturen of ons bellen. Wij helpen u graag verder! 

Bereikbaar per OV

Ga je met het openbaar vervoer naar de tandarts? Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer vindt u op 10 minuten minuten loopafstand van de praktijk. 

Bereikbaar per auto

Tandartspraktijk Van Rij Mondzorg is ook goed bereikbaar met de auto. Voor de praktijk zijn er voldoende parkeerplaatsen waar u (gratis) de auto kunt parkeren. 

Veenendaal tandarts tandartspraktijk
Afspraak tandarts Veenendaal

Afspraak inplannen voor de tandarts

Afspraken maken voor de tandarts in Veenendaal? Afspraken worden ingepland naar aanleiding van uw en onze beschikbaarheid. Indien u voorkeur heeft voor een behandelaar, dan horen wij dit graag bij het maken van de afspraak. 

Als u een afspraak wilt wijzigen of annuleren, kan dit kosteloos telefonisch of via de mail tot 48 uur voorafgaand aan de behandeling. Indien u binnen de 48 uur de afspraak wilt annuleren, kan het zijn dat er kosten in rekening gebracht worden voor de gereserveerde tijd.

Met spoed een tandarts nodig in Veenendaal? Indien er sprake is van een spoedgeval buiten openingstijden, kunt u terecht bij de tandarts spoedpraktijk. Het telefoonnummer van deze praktijk is: 0900-8602. Meer informatie vindt u op www.tandartsspoedpraktijk.nl.

Veelgestelde vragen

Tandartspraktijk Veenendaal

Onderstaand vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen voor tandartspraktijk Veenendaal. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Benieuwd naar de openingstijden voor de tandarts in Veenendaal? Bekijk ze onderstaand:

Openingstijden tandartspraktijk Veenendaal:

Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 07:00 – 20:00
Woensdag: 08:00 – 20:00
Donderdag: 08:00 – 16:0
Vrijdag: 08:00 – 16:00

Bekijk hier alle informatie over de tarieven van de tandarts Veenendaal en Scherpenzeel.

Heeft u met spoed een tandarts nodig in Veenendaal? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze praktijk in Veenendaal:

Tijdens openingstijden: 0318-51 46 48

Buiten openingstijden: 030 – 303 97 50

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken. Op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Zoekt u een tandarts in Veenendaal? Op de locaties in Veenendaal en Scherpenzeel maakt tandartspraktijk Van Rij Mondzorg de beste tandheelkundige zorg voor jong en oud bereikbaar. We bieden een compleet aanbod van behandelingen aan en gebruiken de modernste materialen en technieken. 

Onder het kopje ‘behandelingen’ vind u meer informatie over al onze behandelingen. 

Wilt u zich inschrijven voor de tandarts in Veenendaal? Inschrijven kan eenvoudig online! 

Dit kunt u doen door middel van het invullen van ons inschrijfformulier. Er kan ook per mail of telefonisch contact worden opgenomen met de praktijk. Bij de inschrijving kan er gekozen worden voor locatie Veenendaal of locatie Scherpenzeel. Onze secretaresse zal het inschrijfformulier verwerken en u ontvangt hiervan een bevestiging via de mail.

Let op: u bent pas definitief in de praktijk ingeschreven wanneer u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen. U kunt dan een afspraak maken bij de door u gekozen locatie (Veenendaal of Scherpenzeel) voor een eerste bezoek.

Indien u wenst kan er eerst een kennismakingsgesprek ingepland worden met de behandelaar op locatie.

Zoekt u een tandartspraktijk in Veenendaal centrum? Onze tandartspraktijk bevindt zich net buiten Veenendaal Centrum. Onze tandartspraktijk is te vinden aan de Kanaalweg 14. Voor de praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Bent u opzoek naar een tandarts in Scherpenzeel? Naast onze vestiging in Veenendaal hebben we een tandartspraktijk in Scherpenzeel. Deze praktijk is gevestigd aan de Molenweg 10. Bekijk hier alle informatie over deze praktijk.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over onze tandartspraktijk in Veenendaal en Scherpenzeel? Volg ons dan via Facebook of Instagram

Schrijf je in voor de tandarts in Veenendaal

Wilt u patiënt worden bij de tandarts in Veenendaal? Schrijf uzelf hieronder in, u bent van harte welkom!

 Door middel van het invullen van onderstaand inschrijfformulier kunt u zich direct bij ons inschrijven. Er kan ook per mail of telefonisch contact worden opgenomen met de praktijk op locatie Veenendaal of locatie Scherpenzeel voor uw nieuwe inschrijving. Onze secretaresse zal u het inschrijfformulier dan opsturen of mailen.
 

Let op: u bent pas definitief in de praktijk ingeschreven wanneer u van ons een bevestigingsmail heeft gekregen.
Indien u wenst kan er eerst een kennismakingsgesprek ingepland worden.