Van RIj Mondzorg

Praktijk Scherpenzeel

Sinds 1974 is Van Rij Mondzorg Scherpenzeel te vinden aan de Molenweg 10 (Mondzorg Scherpenzeel). Rondom onze praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze tandartsen

Onze tandartsen staan graag voor u klaar. Ze zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Zij voldoen aan de registratienormen die aangeven dat zij bevoegd en bekwaam zijn. 

Huisregels

Graag vragen wij onze (potentiële) patiënten om de huisregels door te lezen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de werkwijze van onze praktijk. Voor vragen kunt u uiteraard een mail sturen of ons bellen. Wij helpen u graag verder!

Openingstijden

Afspraak inplannen

Afspraken worden ingepland naar aanleiding van uw en onze beschikbaarheid. Indien u voorkeur heeft voor een behandelaar, dan horen wij dit graag bij het maken van de afspraak! Als u een afspraak wilt wijzigen of annuleren, kan dit kosteloos telefonisch of via de mail tot 48 uur voorafgaand aan de behandeling. Indien u binnen de 48 uur de afspraak wilt annuleren, kan het zijn dat er kosten in rekening gebracht worden voor de gereserveerde tijd.

Onze praktijk werkt nauw samen met Mondzorg Veenendaal Hier kunt u terecht indien de praktijk gesloten is. 

Indien er sprake is van een spoedgeval buiten openingstijden, kunt u terecht bij de tandarts spoedpraktijk. Het telefoonnummer van deze praktijk is: 0900-8602. Meer informatie vindt u op www.tandartsspoedpraktijk.nl.

Inschrijven

Wilt u patiënt worden bij ons? Schrijf uzelf hieronder in, u bent van harte welkom!

 U kunt u direct bij ons inschrijven door middel van het invullen van onderstaand inschrijfformulier. U kunt ook per mail of telefonisch contact opnemen met de praktijk: locatie Veenendaal of locatie Scherpenzeel voor uw nieuwe inschrijving. Onze secretaresse zal u het inschrijfformulier dan opsturen of mailen.

Let op: u bent pas definitief in de praktijk ingeschreven wanneer u van ons een bevestigingsmail gehad heeft.
Indien u wenst kan er eerst een kennismakingsgesprek ingepland worden.