Tandartspraktijk Van Rij Mondzorg Veenendaal & Scherpenzeel

Tandarts Scherpenzeel

Zoekt u een tandarts in Scherpenzeel? Sinds 1974 is tandartspraktijk Van Rij Mondzorg Scherpenzeel te vinden aan de Molenweg 10. Voorheen bekend als Mondzorg Scherpenzeel. Rondom onze praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze tandartsen van praktijk Scherpenzeel

Onze tandartsen staan graag voor u klaar. Ze zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Zij voldoen aan de registratienormen die aangeven dat zij bevoegd en bekwaam zijn. Zo maakt Van Rij Mondzorg de beste tandheelkundige zorg voor jong en oud bereikbaar.

Dit is waarom klanten kiezen voor Van Rij Mondzorg

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen! Ben je nog geen klant bij onze tandartspraktijk in Scherpenzeel? Schrijf je dan hier eenvoudig in. 

Scherpenzeel tandarts

Huisregels van de tandarts in Scherpenzeel

Graag vragen wij onze (potentiële) patiënten om de huisregels door te lezen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de werkwijze van onze praktijk. Voor vragen kunt u uiteraard een mail sturen of ons bellen. Wij helpen u graag verder!

tandartspraktijk Veenendaal

Openingstijden tandarts Scherpenzeel

Bereikbaar per OV

De tandarts in Scherpenzeel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer vindt u op 10 minuten minuten loopafstand van de praktijk. Plan uw route vanaf uw huisadres met 9292.

Bereikbaar per auto

Tandartspraktijk Van Rij Mondzorg is goed bereikbaar met de auto. Voor de praktijk zijn er voldoende parkeerplaatsen waar u (gratis) de auto kunt parkeren. 

Tandarts Scherpenzeel
Tandarts in Scherpenzeel

Afspraak inplannen tandarts Scherpenzeel

Afspraken worden ingepland naar aanleiding van uw en onze beschikbaarheid. Indien u voorkeur heeft voor een behandelaar, dan horen wij dit graag bij het maken van de afspraak. Als u een afspraak wilt wijzigen of annuleren, kan dit kosteloos telefonisch of via de mail tot 48 uur voorafgaand aan de behandeling. Indien u binnen de 48 uur de afspraak wilt annuleren, kan het zijn dat er kosten in rekening gebracht worden voor de gereserveerde tijd.

Onze praktijk werkt nauw samen met tandartspraktijk Van Rij Mondzorg Veenendaal. Hier kunt u terecht indien de tandartspraktijk op locatie Scherpenzeel gesloten is. 

 

Indien er sprake is van een spoedgeval buiten openingstijden, kunt u terecht bij de tandarts spoedpraktijk. Het telefoonnummer van deze tandartspraktijk is: 0900-8602. Meer informatie vindt u op www.tandartsspoedpraktijk.nl.

Veelgestelde vragen

Tandarts Scherpenzeel

Openingstijden tandartspraktijk Scherpenzeel:

Maandag: 08:00 – 16:00
Dinsdag: 12:00 – 20:00
Woensdag: 11:00 – 19:00 (1 x pm)
Donderdag: 08:00 – 16:00
Vrijdag: 08:00 – 16:00

Bekijk hier alle informatie over de tarieven van onze tandartspraktijk in Veenendaal en Scherpenzeel

Heeft u met spoed een tandarts nodig in Scherpenzeel? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze tandartspraktijk in Scherpenzeel:

Tijdens openingstijden: 033 – 277 18 61

Buiten openingstijden: 0900 – 8602

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken. Op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Zoekt u een tandarts in Scherpenzeel? Op de locaties in Veenendaal en Scherpenzeel maakt tandartspraktijk Van Rij Mondzorg de beste tandheelkundige zorg voor jong en oud bereikbaar. We bieden een compleet aanbod van behandelingen aan en gebruiken de modernste materialen en technieken. 

Onder het kopje ‘behandelingen’ vind u meer informatie over al onze behandelingen. 

Wilt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk in Scherpenzeel? Inschrijven kan eenvoudig online! 

Dit kunt u doen door middel van het invullen van ons inschrijfformulier. Er kan ook per mail of telefonisch contact worden opgenomen met de praktijk. Bij de inschrijving kan er gekozen worden voor locatie Veenendaal of locatie Scherpenzeel. Onze secretaresse zal het inschrijfformulier verwerken en u ontvangt hiervan een bevestiging via de mail.

Let op: u bent pas definitief in de praktijk ingeschreven wanneer u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen. U kunt dan een afspraak maken bij de door u gekozen locatie Veenendaal of Scherpenzeel voor een eerste bezoek.

Indien u wenst kan er eerst een kennismakingsgesprek ingepland worden met de behandelaar op locatie Veenendaal of Scherpenzeel.

Bent u opzoek naar een tandarts in Veenendaal? Naast onze vestiging in Veenendaal hebben we een tandartspraktijk in Veenendaal. Deze praktijk is gevestigd aan de Molenweg 10. Bekijk hier alle informatie over deze praktijk.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over onze tandartspraktijk in Veenendaal en Scherpenzeel? Volg ons dan via Facebook of Instagram

Schrijf je in voor de tandarts in Scherpenzeel

Wilt u patiënt worden bij ons? Schrijf uzelf hieronder in, u bent van harte welkom!

Door middel van het invullen van onderstaand inschrijfformulier kunt u zich direct bij ons inschrijven. Er kan ook per mail of telefonisch contact worden opgenomen met de tandartspraktijk op locatie Veenendaal of locatie Scherpenzeel voor uw nieuwe inschrijving. Onze secretaresse zal u het inschrijfformulier dan opsturen of mailen.
 

Let op: u bent pas definitief in onze tandartspraktijk ingeschreven wanneer u van ons een bevestigingsmail heeft gekregen.
Indien u wenst kan er eerst een kennismakingsgesprek ingepland worden.