Tandartspraktijk Van Rij Mondzorg Veenendaal & Scherpenzeel

Onze visie

Onze visie

Vertrouwen

Bij tandartspraktijk Van Rij Mondzorg Veenendaal & Scherpenzeel streven wij ernaar om een vertrouwensrelatie op te bouwen tussen patiënt en behandelaar. Om dat te bewerkstelligen proberen we u altijd een vaste behandelaar te geven. Uw eigen tandarts zorgt voor een vertrouwde sfeer en een manier van behandelen die in overleg met u is afgesproken. Onze behandelaren zullen voorafgaand aan iedere behandeling met u doornemen wat u kunt verwachten en vragen naar uw wensen. 

Bij ons krijgt u altijd de mogelijkheid om aan te geven of u; standaard verdoving wilt of niet; al dan niet voorkeur geeft aan een stap-voor-stap uitleg tijdens de behandeling. Al onze behandelaren werken gedurende de behandeling met een afgesproken signaal, zoals het opsteken van de rechterhand indien er bijzonderheden zijn of als u iets wilt zeggen. 

Bij de balie kunt u uw voorkeuren aangeven. Indien uw vaste behandelaar niet op de desgewenste dag werkzaam is kunt u geholpen worden door een collega. Dit zal altijd in overleg met u gebeuren en wij streven ernaar om u hiervan vroegtijdig op de hoogte te brengen.

Kwaliteit

Moderne apparatuur

Bij Van Rij Mondzorg staat u als patiënt voor ons centraal, daarom doen wij ons uiterste best om als team de zorg voor u en uw mondgezondheid op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. We streven ernaar dat u zo lang mogelijk en klachtenvrij met uw eigen gebit kunt functioneren. Om onze kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg up-to-date te houden, hebben wij na onze studie diverse congressen en cursussen gevolgd. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en werken volgens het WIP-protocol (Werkgroep Infectie Preventie).

Missie Tandarts Veenendaal

Zorg op maat

Preventieve zorg

De gezondheid van het gebit wordt voor het grootste gedeelte bepaald door uw eigen verzorging van het gebit. Wij zullen u adviseren met betrekking tot een goede mondhygiëne en een gezond voedingspatroon om uw gebit in een optimale conditie te houden. Om deze reden begeleiden we de ouders graag bij het napoetsen. Ook zullen we de kinderen bijsturen wanneer dit nodig is volgens Gewoon Gaaf van het Ivoren Kruis.