Van RIj Mondzorg

Onze visie

Onze visie

Vertrouwen

We streven ernaar om een vertrouwensrelatie op te bouwen tussen patiënt en behandelaar. Om dat te bewerkstelligen proberen we u altijd een vaste behandelaar te geven. Uw eigen tandarts zorgt voor een vertrouwde sfeer en een manier van behandelen die in overleg met u is afgesproken. Wij geven u onder andere de mogelijkheid om aan te geven of u; standaard verdoving wilt of niet; al dan niet voorkeur geeft aan een stap-voor-stap uitleg tijdens de behandeling; een afgesproken signaal -zoals de rechterhand opsteken- wilt gebruiken wanneer u iets wilt zeggen. Mocht uw vaste behandelaar niet op de desgewenste dag werkzaam zijn kunt u geholpen worden door een collega.

Onze visie

Moderne apparatuur en kwaliteit

Bij ons in de praktijk staat u als patiënt voor ons centraal, daarom doen wij ons uiterste best om als team de zorg voor u en uw mondgezondheid op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. We streven ernaar dat u zo lang mogelijk en klachtenvrij met uw eigen gebit kunt functioneren. Om onze kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg up-to-date te houden, hebben wij na onze studie diverse congressen en cursussen gevolgd. Wij maken gebruik van moderne tandheelkundige apparatuur en werken volgens het WIP-protocol (Werkgroep Infectie Preventie).

Onze visie

Preventieve zorg

De gezondheid van het gebit wordt voor het grootste gedeelte bepaald door uw eigen verzorging van het gebit. Wij zullen u adviseren met betrekking tot een goede mondhygiëne en een gezond voedingspatroon om uw gebit in een optimale conditie te houden. In kindergebitten ontstaat sneller cariës dan in een volwassen gebit, daarnaast zal de motoriek van het kind minder goed zijn dan bij een volwassene. Om deze reden begeleiden we de ouders graag bij het napoetsen. Ook zullen we de kinderen bijsturen wanneer dit nodig is volgens Gewoon Gaaf van het Ivoren Kruis.