Van RIj Mondzorg

Vera de Weerd

Tandarts

In 2023 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Direct daarna ben ik met plezier gestart bij Van Rij Mondzorg. Ik heb tijdens mijn studie gekozen voor het profiel ‘Kind en Ontwikkeling’, omdat ik het werken met kinderen erg leuk vind. Verder heb ik veel belangstelling voor kroon- en brugwerk, en probeer ik mensen met angst voor de tandarts over die angst heen te helpen. Ik wil mij in de toekomst nog graag verder verdiepen in de endodontologie. Ontwikkelingen op het vakgebied houd ik bij door het volgen van cursussen.

Patiëntenzorg heeft voor mij prioriteit en daar zet ik me voor in. Het gaat wat mij betreft niet alleen om de gezondheid van het gebit, maar ik vind het erg belangrijk dat een patiënt zich bij op zijn/haar gemak voelt en tevreden de praktijk verlaat.

Werkdagen en tijden
Dinsdag 07.00 – 11.30 ( Veenendaal)
Woensdag 08.00 – 16.00 ( Veenendaal
Donderdag 08.00 – 16.00 ( Veenendaal)