Van Rij Mondzorg Scherpenzeel

Sinds 1974 is Van Rij Mondzorg Scherpenzeel te vinden aan de Molenweg 10 (Mondzorg Scherpenzeel). Rondom onze praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze tandartsen

Onze tandartsen staan graag voor u klaar. Ze zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Zij voldoen aan de registratienormen die aangeven dat zij bevoegd en bekwaam zijn. 

Huisregels

Graag vragen wij onze (potentiële) patiënten om de huisregels door te lezen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de werkwijze van onze praktijk. Voor vragen kunt u uiteraard een mail sturen of ons bellen. Wij helpen u graag verder!

Bereikbaarheid

Dag
Tijd
Maandag:
08:00 – 16:00
Dinsdag:
08:00 – 16:00
Woensdag:
11:00 – 19:00 (op oneven weken)
Donderdag:
08:00 – 16:00
Vrijdag:
08:00 – 16:00

Van Rij Mondzorg Scherpenzeel:

Afspraken

Afspraken worden ingepland naar aanleiding van uw en onze beschikbaarheid. Indien u voorkeur heeft voor een behandelaar, dan horen wij dit graag bij het maken van de afspraak. Als u een afspraak wilt wijzigen of annuleren, kan dit kosteloos telefonisch of via de mail tot 48 uur voorafgaand aan de behandeling. Indien u binnen de 48 uur de afspraak wilt annuleren, kan het zijn dat er kosten in rekening gebracht worden voor de gereserveerde tijd.

Onze praktijk werkt nauw samen met Van Rij Mondzorg Veenendaal (0318514648) Hier kunt u terecht indien de praktijk gesloten is. Indien er sprake is van een spoedgeval buiten openingstijden, kunt u terecht bij de tandarts spoedpraktijk.

Het telefoonnummer van deze praktijk is: 0900-8602. Meer informatie vindt u op www.tandartsspoedpraktijk.nl.

Onze visie

Vertrouwen

We streven ernaar om een vertrouwensrelatie op te bouwen tussen patiënt en behandelaar. Om dat te bewerkstelligen proberen we u altijd een vaste behandelaar te geven. Uw eigen tandarts zorgt voor een vertrouwde sfeer en een manier van behandelen die in overleg met u is afgesproken. Wij geven u onder andere de mogelijkheid om aan te geven of u; standaard verdoving wilt of niet; al dan niet voorkeur geeft aan een stap-voor-stap uitleg tijdens de behandeling; een afgesproken signaal -zoals de rechterhand opsteken- wilt gebruiken wanneer u iets wilt zeggen. Mocht uw vaste behandelaar niet op de desgewenste dag werkzaam zijn kunt u geholpen worden door een collega.

Moderne apparatuur en kwaliteit

Bij ons in de praktijk staat u als patiënt voor ons centraal, daarom doen wij ons uiterste best om als team de zorg voor u en uw mondgezondheid op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. We streven ernaar dat u zo lang mogelijk en klachtenvrij met uw eigen gebit kunt functioneren. Om onze kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg up-to-date te houden, hebben wij na onze studie diverse congressen en cursussen gevolgd. Wij maken gebruik van moderne tandheelkundige apparatuur en werken volgens het WIP-protocol (Werkgroep Infectie Preventie).

Preventieve zorg

De gezondheid van het gebit wordt voor het grootste gedeelte bepaald door uw eigen verzorging van het gebit. Wij zullen u adviseren met betrekking tot een goede mondhygiëne en een gezond voedingspatroon om uw gebit in een optimale conditie te houden. In kindergebitten ontstaat sneller cariës dan in een volwassen gebit, daarnaast zal de motoriek van het kind minder goed zijn dan bij een volwassene. Om deze reden begeleiden we de ouders graag bij het napoetsen. Ook zullen we de kinderen bijsturen wanneer dit nodig is volgens Gewoon Gaaf van het Ivoren Kruis.

Inschrijven locatie Scherpenzeel

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Overig

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op Inschrijven te drukken gaat u hiermee akkoord.