Marloes & Frederik vanaf heden de nieuwe praktijkeigenaren.

image_6483441

Beste patiënt/cliënt

Graag willen we u informeren betreft een belangrijke wijziging binnen onze tandartspraktijken in Veenendaal en Scherpenzeel, waar u bent ingeschreven.

40 jaar geleden zijn we begonnen met onze eerste tandartspraktijk in Hendrik Ido Ambacht, waar we 18 jaar gewerkt hebben.Daarna zijn we in 1999 begonnen in Veenendaal aan de Buurtlaan West en na een aantal jaren verhuisd naar de Kanaalweg 14. In 2012 is de praktijk in Scherpenzeel door ons overgenomen aan de Molenweg.
Door de jaren heen hebben wij met heel veel plezier gewerkt, waarbij niet alleen de mondzorg maar ook het contact met onze patiënten ons veel voldoening gaf.De praktijk is in de loop der jaren enorm gegroeid qua patiëntenaantal, maar daarmee ook ons team van jonge tandartsen, mondhygienisten, baliemedewerkers, preventie- en stoelassistentes.


Onze dochter Marloes is inmiddels ook alweer 12 jaar als tandarts actief in de praktijk en u zult haar ongetwijfeld kennen.Zij en haar man Frederik (hij is geen tandarts maar beschikt wel over kennis betreft praktijkmanagement) hadden reeds aangegeven de praktijken te willen overnemen en voortzetten, zodra wij zouden stoppen.


Nu, na 40 jaar vinden we dit zelf een goed moment om deze stap te maken en hoewel we nog deels betrokken blijven, zullen we zelf geen patiënten meer behandelen. Marloes en Frederik zijn vanaf heden de nieuwe praktijkeigenaren en wij mogen ons gaan richten op meer vrije tijd voor ons gezin, vrienden en hobby’s.
Wij hebben het volste vertrouwen in de voortzetting van de praktijken, omdat de nieuwe eigenaren de kwaliteit van de zorg als uitgangspunt hebben, zoals wij ook altijd hebben nagestreefd.Waar nodig zullen wij hen uiteraard met raad en daad bijstaan, echter hebben zij inmiddels het afgelopen jaar al laten zien dat zij deze uitdaging aankunnen. Ze beginnen samen met het u bekende team vol enthousiasme aan deze nieuwe fase!
Wij danken u voor het jarenlange vertrouwen, de plezierige contacten en wensen u /je het beste voor de toekomst!


Met vriendelijke groet,
Aad & Judith van Rij

Woon je in Veenendaal, Scherpenzeel of omgeving?

Van Rij Mondzorg heeft momenteel ruimte voor nieuwe patiënten. 

Spoed hulp nodig?

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

Op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Locatie Veenendaal

(0318-51 46 48)

(030 - 303 97 50)

Locatie Scherpenzeel

(033 - 277 18 61)

(0900 - 8602)