Even voorstellen: Walid Fazli

Walid nieuwe tandarts

Vanaf november ben ik werkzaam bij Van Rij Mondzorg. Tijdens mijn studie in Nijmegen heb ik mij verdiept in de kindertandheelkunde. Verder heb ik affiniteit met angstige patiënten en ouderen. Tenslotte ben ik van plan om mijn tandheelkundige kennis uit te breiden met implantologie en esthetiek. Op deze manier kan ik maximaal aan de gevraagde wensen in de praktijk voldoen.

Walid is aanwezig op de volgende dagen:

Woensdag: 12.00 – 20.00
Vrijdag: 08.00 – 16.00 (oneven weken)

Woon je in Veenendaal, Scherpenzeel of omgeving?

Van Rij Mondzorg heeft momenteel ruimte voor nieuwe patiënten. 

Spoed hulp nodig?

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

Op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Locatie Veenendaal

(0318-51 46 48)

(030 - 303 97 50)

Locatie Scherpenzeel

(033 - 277 18 61)

(0900 - 8602)