Even voorstellen: Salih Akyurek

Silah_Cover-
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Onlangs ben ik als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik mij vooral verdiept in wortelkanaalbehandelingen en prothetiek op implantaten. Ook vind ik het persoonlijke contact tussen tandarts en patiënt heel belangrijk. Het voelt goed om een vertrouwensband met elkaar te krijgen zodat er fijn gewerkt kan worden. Ik heb ervaring met angstige patiënten, kleine kinderen en ouderen. Ik behandel angstige patiënten op een rustige, fijne manier zodat er vertrouwd te werk kan worden gegaan. Uiteindelijk zorgen we er samen voor dat we beide tevreden zijn over de behandelingen en we deze met een glimlach kunnen afsluiten.

Woon je in Veenendaal, Scherpenzeel of omgeving?

Van Rij Mondzorg heeft momenteel ruimte voor nieuwe patiënten. 

Spoed hulp nodig?

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

Op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Locatie Veenendaal

(0318-51 46 48)

(030 - 303 97 50)

Locatie Scherpenzeel

(033 - 277 18 61)

(0900 - 8602)