Even voorstellen: Roselotte van Leeuwen

Roselotte

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht voor de opleiding Mondzorgkunde. Tijdens mijn opleiding heb ik ook stage gelopen bij Van Rij Mondzorg. Ik doe mijn werk met veel plezier en mijn interesse gaat
vooral uit naar de uitgebreidere tandvleesbehandelingen. Door een goede samenwerking met de patiënt kunnen er prachtige resultaten behaald kunnen worden! Ik kijk ernaar uit om het team van Van Rij Mondzorg weer te komen versterken.

Roselotte zal vanaf 1 juni op de woensdagen werkzaam zijn op de locatie Veenendaal.

Woon je in Veenendaal, Scherpenzeel of omgeving?

Van Rij Mondzorg heeft momenteel ruimte voor nieuwe patiënten. 

Spoed hulp nodig?

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

Op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Locatie Veenendaal

(0318-51 46 48)

(030 - 303 97 50)

Locatie Scherpenzeel

(033 - 277 18 61)

(0900 - 8602)